Телевизия Родина na żywo

Kanał TV:Телевизия Родина

Kraj: Bułgaria

Kategoria: Lokalna TV / Muzyka

4.6 na 5

5 głosów

Телевизия Родина Oglądaj transmisję na żywo

ТВ „Родина” е първата българска музикално-информационна телевизия с фолклорна насоченост и 24 часово излъчване. Започва излъчване на 1 декември 2004 г.
Огромна част от програмата е отделена за българска народна музика от различните фолклорни области, както и за излъчване на тематични предавания и филми, показващи най-ценното от певческото, танцовото и музикално самобитно изкуство. Уникална с представянето на стотиците изпълнители, с прекрасните носии, с хилядите чудесни народни песни, които българският народ е съхранил през вековете.

Kraje

  • Фолклор ТВ е първата и единствена национална фолклорна телевизия, която представя най-добрите музика, песни, танци и изпълнители от всички етнографски области на България.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Телевизия СКАТ е телевизия в България, основана в град Бургас през 1992 година. Телевизията е собственост на Валери Симеонов, Петьо Георгиев и Данчо Хаджиев, с управител Валери

    4.3 из 5

    11 голосов

  • MAD е гръцка музикална телевизия, която стартира и в български формат на 1 декември 2006 г. MAD - музиката, която харесваш! Вече пета поредна година MAD е един от

    4.3 из 5

    11 голосов