НТН na żywo


НТН na żywo

Kanał TV:НТН

Kraj: Ukraina

Kategoria: TV Publiczna

4.6 na 5

5 głosów

НТН Oglądaj transmisję na żywo

НТН — український телеканал загальноформатного мовлення. Трансляція телеканалу поширюється на більшу частину України: його технічне покриття становить 88,3 %. Це 88 міст із населенням понад 50 тис. осіб. У 83 містах країни програми НТН входять до пакетів кабельних операторів.
Сайт каналу НТН містить онлайн-мовлення, програму та інформацію про канал. Сайт НТН також двомовний: інформація міститься російською та українською мовами. На сьогоднішній день НТН є наймолодшим загальноукраїнським телеканалом в Україні.
За підсумками 2016 року доля НТН склала 4,43% (за аудиторією віком 18-54 років, що мешкає у містах з населенням не менше 50 тисяч осіб).

Kraje

  • РТБ: Рівне Суспільне. Новини Рівного та Рівненщини від телеканалу РТБ. Найоперативніші та найрезонансніші події: кримінал, суспільство, спорт, культура та інше.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Телеканал НЛО TV: молодой, прикольный, яркий, провокативный, задорный! НЛО TV з’явився в ефірі українського телебачення у лютому 2012 року. Генеральний директор телеканалу – Іван

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Тернопільський інформаційно-розважальний телеканал. ІНТБ — місцевий телевізійний інформаційно-розважальний канал м. Тернополя. Юридична назва — ПП “Телерадіокомпанія «СМАЙЛ» (м.

    4.3 из 5

    11 голосов