Ordu Ses TV Ordu na żywo

Kanał TV:Ordu Ses TV Ordu

Kraj: Turcja

Kategoria: Lokalna TV

0 na 5

0 głosów

Ordu Ses TV Ordu Oglądaj transmisję na żywo

Karadeniz'in incisi diye nitelendirilen Ordu'muzda, internet gazeteciliğinin gelişimine katkı sağlamak, bu konuda yön verici olmak ve örnek alınabilecek bir gazetecilik anlayışı hedefleriyle yola çıkmış bulunuyoruz.Bundan böyle, Ordu'nun her alanda gelişiminin bir parçası olmak için üzerimize düşen her görevi yerine getireceğimizi gururla ifade ediyoruz. Tarafsız, ilkeli ve dürüst bir yayıncılık anlayışı çerçevesinde, Ordu'da olup bitenleri en doğru şekilde siz değerli okuyucularımıza ulaştırırken, sizlerin haklı talep ve beklentilerinizi de ilgili makamlara en hızlı şekilde ulaştırma çerçevesiyle yayın hayatımıza başladık.

Kraje

  • Türkiye'nin dijital platformda; tematik alanın açık ara lider televizyonuna, üreten çiftçinin bağımsız, tarafsız ve güçlü kanalına hoş geldiniz..

    4.3 из 5

    11 голосов

  • TRT 1, Türkiye'nin ülke çapında yayın yapan ilk ulusal televizyon kanalıdır. Ana binası Ankara'dadır. Kanalın ilk logosu düz yazıyla tasarlanmış TRT logosudur.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • TRT Arabi, 4 Nisan 2010'da yayın hayatına başlamış olan TRT'nin Arapça yayın yapan kanalı. TRT, Arapça yayınıyla 350 milyon nüfusu olan bir coğrafyaya hitap etmeyi

    4.3 из 5

    11 голосов