Laudato TV na żywo

Kanał TV:Laudato TV

Kraj: Chorwacja

Kategoria: Lokalna TV

4.4 na 5

5 głosów

Laudato TV Oglądaj transmisję na żywo

Laudato TV (LTV) je prva hrvatska obiteljska televizija s kršćanskim vrijednostima. Na kvalitetan i zabavan način kreira cjelodnevni program koji bez dobnih oznaka mogu zajedno gledati roditelji i djeca, bake i djedovi, od jutra do večeri. LTV naglašava važnost domaćeg proizvoda, riječi i kulture, stoga veliki dio njegova programa zauzimaju programi domaće produkcije.
Pokriva aktualnosti s naglaskom na pozitivne vijesti, kako iz života Crkve tako i svijeta; područja sporta, komedije, kulinarstva, zdravstva, dječjeg i animiranog programa te književnosti, duhovne glazbe i proizvodnje vlastitih dokumentarnih filmova.

Kraje

  • Svoj program emitiramo svakodnevno od 06.00 do 02.00 sati. Veliki broj emisija vlastite produkcije nastojat ćemo i proširiti s vremenom. Program DIADORE TV odnosi se u prvom redu

    4.3 из 5

    11 голосов

  • KINOTV je hrvatski filmski kanal kojeg pokreće distributerska tvrka Discovery d.o.o., poznata i kao osnivač Vukovar film festivala. KINOTV nudi 24-satni filmski program koji

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Televizija Slavonije i Baranje ili Slavonska televizija počela je s emitiranjem 7. listopada 1992. godine. Slavonska televizija je tada bio treća lokalna televizija u Hrvatskoj.

    4.3 из 5

    11 голосов