Televizija Zapad na żywo


Televizija Zapad na żywo

Kanał TV:Televizija Zapad

Kraj: Chorwacja

Kategoria: Lokalna TV

3.3 na 5

3 głosów

Televizija Zapad Oglądaj transmisję na żywo

Televizija Zapad je nasljednica Televizije Zaprešić koja je 2009. započela s radom kao lokalna kablovska televizija. Kroz šest godina postojanja postala je najrelevantniji medij u zaprešićkom kraju. Povjerenje gledatelja stekla je ne samo objektivnim informiranjem, već i interakcijom s gledateljima. Omogućavanje gledateljima da sudjeluju u kreiranju programa, zadatak je i Televizije Zapad.
U travnju 2015. godine Televizija Zapad dobila je koncesiju za zemaljsko emitiranje na širem području Zaprešića (Grad Zaprešić te općine Bistra, Brdovec, Dubravica, Jakovlje, Luka, Marija Gorica i Pušća). Putem odašiljača kod Svete Nedelje naš program može se pratiti i puno šire. Time se od kablovske televizije pretvaramo u televiziju sa zemaljskim emitiranjem putem antene.

Kraje

  • HRT International (kraće HRT Int., prije Peti program Hrvatske radiotelevizije ili HTV 5) je peti televizijski program Hrvatske radiotelevizije koji je s emitiranjem počeo 1.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Sportska televizija (skraćeno: SPTV) je specijalizirani športski program u vlasništvu HOO-a. Počeo je sa emitiranjem u zemaljskoj mreži na državnoj razini 4. travnja 2011. godine.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Plava Vinkovačka televizija je televizija sa županijskom koncesijom za područje Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske i dio Brodsko-posavske županije. Godinama već jedan od

    4.3 из 5

    11 голосов