TV Panoráma na żywo

Kanał TV:TV Panoráma

Kraj: Słowacja

Kategoria: Lokalna TV

0 na 5

0 głosów

TV Panoráma Oglądaj transmisję na żywo

Regionálna TV Panoráma, pôsobiaca v meste Žarnovica, vysiela 24/ 7/ 365 dní v roku pre zhruba 23 600 divákov po celom Slovensku. Okrem Žarnovice si môžu TVP naladiť napr. V Košiciach, Humennom, Vranove nad Topľou, Kráľovskom Chlmci, Sečovciach, Hriňovej a inde. Svojim spravodajským obsahom sa prioritne zameriava na región Žarnovice a blízkeho okolia. Jej publicistika je ale nadregionálna. TVP vysiela denné spravodajstvo (7x týždeň) a 11 formátov relácií z prevzatej alebo vlastnej produkcie vysielaných premiérovo s týždennou periodicitou. Taktiež pravidelne vysiela kompletné záznamy z mestských zastupiteľstiev, zastupiteľstiev BBSK a sv. omší. Nabaľovacím spôsobom sú všetky správy, rubriky a relácie vo vysielaní max. 48 hod. a vypadávajú. Niektoré relácie a dokumenty sú vo vysielaní len 24 hod.

Kraje

  • RiK je historicky prvá televízna stanica pre deti v slovenskom jazyku, ktorá malých divákov zabaví aj niečo naučí :)

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Lokálna televízia mesta Senica, regionálne spravodajstvo. Sme televízne spravodajstvo, ktoré sa zaoberá novinkami a dianím v Senici a jej okolí.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Sme mestská televízia, ktorá vznikla v roku 2005, kedy začala vysielanie videotextovými správami na infokanáli. Neskôr od 5.4.2006 k nim pribudol i pravidelný týždenný 20 minútový

    4.3 из 5

    11 голосов