•   Telewizja Online -Kanały TV -Macedonia 

Macedonia

Cegrani TV  Macedonia / Ogólny
TV ÇEGRANI & MEDIA është një televizion privat DIGJITAL REGJIONAL, i cili me sinjalin e tij mbulon një numër të madh territoresh. TV ÇEGRANI

  • 80
3.5 na 5
7 głosów)
А1он  Macedonia / Wiadomości
А1 Телевизија е поранешен приватен електронски медиум во Република Македонија. Иако првите новинари биле дојдени главно од Македонско радио, оваа

  • 60
3 na 5
4 głosów)
Алфа ТВ  Macedonia / Ogólny
Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на

  • 80
3.5 na 5
2 głosów)
Здрава Телевизија  Macedonia / Ogólny
Телевизија со нова перспектива! На Здрава ТВ ќе најдете многу емисии и серијали со теми од сите области на животот. Тие теми се разјаснуваат од

  • 60
3.4 na 5
5 głosów)
Интел Телевизија  Macedonia / Ogólny
Интел телевизија e приватна телевизија која со својот сигнал е присутна во етерот од 4 јули 1993 година кога стартуваше со својата програма. Од тој

  • 60
2.7 na 5
4 głosów)
Ирис телевизија  Macedonia / Ogólny
Ирис е македонска локална телевизија од Штип, од колажен тип, со временски рамномерно избалансирани содржини од сите жанрови. Основана е од г. Миле

  • 40
2.3 na 5
3 głosów)
Канал 5 Телевизија  Macedonia / Local TV
Најновите вести и информации на Канал 5 Телевизија

  • 100
5 na 5
2 głosów)
Канал 8 ТВ  Macedonia / Ogólny
ТВ Канал 8 од Кочани е приватна телевизија која дозволата за вршење на радиодифузната дејност ја доби од Советот за Радиодифузија на Република

  • 60
3 na 5
2 głosów)
Македонска Телевизија 1  Macedonia / Ogólny
Македонска Радио Телевизија (МРТ) — национална телевизија на Република Македонија, основана во 1993 година од страна на Собранието на Република

  • 80
3.6 na 5
12 głosów)
ТВ Канал 21  Macedonia / Ogólny
Телевизиски програмски сервис со претежно забавен општ формат

  • 100
5 na 5
1 głosów)