Taivas TV7 na żywo

Kanał TV:Taivas TV7

Kraj: Finlandia

Kategoria: Religia

4.6 na 5

5 głosów

Taivas TV7 Oglądaj transmisję na żywo

Taivas TV7 on suomalainen kristillinen televisiokanava. Kanavan päämäärä on viedä hyvä sanoma Jeesuksesta jokaiseen kotiin. TV7 lähettää monipuolista ohjelmaa koko perheelle. Ohjelmien tekijät edustavat laajasti suomalaista ja kansainvälistä kristikenttää.
Taivas TV7 on suomalainen yhteiskristillinen televisiokanava, joka aloitti lähetyksensä 15. joulukuuta 2003 paikallisena kanavana HTV:n verkossa Helsingissä. Nykyään Taivas TV7 toimii Suomessa valtakunnallisesti digitaalisessa kaapeliverkossa, Virossa kaapeliverkoissa sekä internetin kautta.

Kraje

  • TV7 Plus -kanavan selvitystyö alkoi vuonna 2010, jolloin TV7:n toimitusjohtaja Martti Ojares koki kehotusta perustaa Taivas TV7:n rinnalle netissä toimivan rinnakkaiskanavan.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Yle TV2 on yksi Yleisradio Oy:n omistamista neljästä televisiokanavasta. Yle TV1:n tavoin TV2 on julkisen palvelun kanava, jolla ei esitetä mainoksia. Rahoitus tapahtuu

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Yle Areena on Yleisradion tarjoama verovaroin rahoitettu verkkopalvelu, jossa voi katsoa Ylen ostamaa ja tuottamaa sisältöä suorina lähetyksinä tai jälkikäteen tallenteina. Se on

    4.3 из 5

    11 голосов